Kültür Sanat

BU SERGİ GÖRÜLMEĞE DEĞER

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Ana Sergisinin açılışı ise 04 Haziran 2004 Salı günü saat 11.00’da Kartal Halk Eğitimi Merkezinin Yeni binasında yapıldı. Program açılışına Kartal Kaymakamı Sayın Edip ÇAKICI, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sayın Sinan DALLI, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa KIRAÇ, Meteoroloji Bölge Müdür Yardımcısı Sayın muzaffer ŞENEL, Kartal İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Mehmet TORTOP, Kartal Belediyesi Kadın İşleri Müdürü Deniz KARACAN, Kartal Cem evi vakfı Başkanı Sayın Selami SARITAŞ, Kartal Sakatlar Derneği Başkanı Ayhan ALKAN, Kartal Müftülüğü yetkilisi Sayın Mahir ATA, Kartal Cevizli İmam Hatip Anadolu Lisesi müdürü Sayın Tuncay ORUÇ, idareci, öğretmenler, eğitimciler, çok sayıda kursiyer ve misafirler katılmışlardır.

 

Sergiye katılan Halk Eğitim birim Öğretmenleri eğitim sezonu boyunca gerek kendileri ve gerekse kursiyerlerin hazırladığı giyim, seramik, resim ve daha birçok branşta ürünlerini sergilediler. Bu konuda görüşleri aldığımız Öğretmen Fidan Kaya, çalışmaları ve hazırlanan ürünlerle açıklamada bulundular. Özellikle bir çok bayan kursiyerin hazırladığı önemli ürünlerinin sergiden sonra değerlendirebilecekleri bir ortamın olmamamsından sıkıntı çektiklerini, bu konuda katılımcıları çalışmalarını aile bütçesine katmaları için Kartal Kaymakamı Sayın Ediğ Çakıcı ve Kartal Belediye başkanından bir satış alanının oluşturmasını istediler.

Sergiye katılan Öğretmenler;

Songül korkusuz Kartal Kızılay’dan, Neslihan Çavuşoğlu Hürriyet Kültür merkezi, Fidan Kaya Erenler camii, Tülin Kızılırmak Cem evi vakfı, Mehtap Fındık Medine Tayfur Sökmen, Semanur Bektaş Topselvi Mahallesinden. Adı geçen öğretmenlerin her birinin kurs grubunda onlarca bayan bulunmaktadır.

Çok güzel ve görülmeğe değer bu sergiye tüm vatandaşlarımız davetlidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı

süratbet | süratbet giriş | suratbet | süratbet güncel giriş