DOLAR 32,5120 0.01%
EURO 34,9650 0.14%
ALTIN 2.420,77-0,04
BITCOIN 1862582-4,29%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

..
Başkan Öz ile arayı açmak, CHP’nin yararına olmaz

Başkan Öz ile arayı açmak, CHP’nin yararına olmaz

ABONE OL
28 Temmuz 2019 13:56
Başkan Öz ile arayı açmak, CHP’nin yararına olmaz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kartal belediyesi deprem dönüşüm programı dâhilinde farklı bir adım daha attı. Başkan Öz’ün projesi olan deprem dönüşüm projesi, 20 dairelik bir apartmanın sakinleri belediye ile sürdürdüğü çalışma sonucu, kendi imkânları ile aldıkları indirimli banka kredileri ile binalarının dönüşümüne başladılar.

Başkan Öz’ün katılımı ve belediye ekiplerinin teknik desteği ile başlatılan çalışmaya bina sakinleri, mahalle muhtarı, çeşitli dernek başkanı ve vatandaşlar katıldı. Başkan Öz’ün büyük tezahüratla karşılandığı törene, Kartal CHP ilçe Başkanlığından kimsenin katılmaması dikkatten kaçmadı. Oysa daha iki gün önce CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayını önlerine katarak, Başkan Öz’ün düzenlediği bir törene katılanlar burada olmalıydı. Ayni partinin mensubu olan insanların kendi parti belediyesinin etkinliklerine nasıl kayıtsız kalıyorlar anlamış değilim.

Diğer taraftan CHP’nin Belediye Başkan aday açıklaması geciktikçe, tansiyon biraz daha yükseliyor. Ama har şeye rağmen Başkan Öz, çalışmalarını en iyi şekilde yürüterek bu sürecin halkın lehine işlemesine büyük çaba gösteriyor. Bütün bunlar birilerini rahatsız ediyor. Konu ne olursa olsun Başkan Öz’ün çalışmalarını görmemezlikten gelenler bir gün bu yaptıklarının altında kalacaklardır.

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.