DOLAR 32,5875 0.33%
EURO 34,7875 -0.16%
ALTIN 2.520,461,47
BITCOIN 1957682-2,08%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

..
Bulgaristan’ın İstanbul Başkonsolosu Angelov’dan Başkan Gökhan Yüksel’e ziyaret   

Bulgaristan’ın İstanbul Başkonsolosu Angelov’dan Başkan Gökhan Yüksel’e ziyaret  

ABONE OL
13 Ekim 2019 23:57
Bulgaristan’ın İstanbul Başkonsolosu Angelov’dan Başkan Gökhan Yüksel’e ziyaret   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bulgaristan’ın İstanbul Başkonsolosu Angel Angelov ve yardımcısı Peter Arabadzhiev, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i ziyaret etti. Başkan Yüksel, kendisini tebrik etmeye gelen konuklarını Kartal Belediyesi Ana Hizmet Binasındaki makamında ağırladı.

Başkonsolos Angelov ve yardımcısı Arabadzhiev, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Kartal Belediye Başkanlığını kazanan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e hayırlı olsun temellilerini iletti. Başkan Gökhan Yüksel, Bulgar diplomatlara Kartal Belediyesi’nin ilçe genelindeki çalışmalarını anlattı. Ayrıca, ziyaret sırasında Bulgaristan ile yapılabilecek ortak kültür sanat projeleri de konuşuldu.

Başkonsolos Angelov, Kartal ile Bulgaristan arasında kuvvetli bağlar kurmak istediklerini belirtti. Başkan Yüksel ise Bulgaristan ile Kartal arasındaki iyi ilişkilerin devam etmesi dileklerini iletti.

Başkonsolos Angelov ve yardımcısı Arabadzhiev, Kartal Belediyesi Başkanı Gökhan Yüksel’e belediye başkanlığı görevinde başarılar diledi. Başkan Yüksel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bulgar diplomatlara teşekkür etti.

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.