DOLAR 32,5437 0.19%
EURO 34,7309 -0.07%
ALTIN 2.485,880,08
BITCOIN 20739723,50%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

..
“Kartal Amatör Spor Kulüpleri Biraraya Geldi”

“Kartal Amatör Spor Kulüpleri Biraraya Geldi”

ABONE OL
13 Ekim 2020 13:39
“Kartal Amatör Spor Kulüpleri Biraraya Geldi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
“Kartal Amatör Spor Kulüpleri Biraraya Geldi”

Kartal Amatör Spor Kulüpleri Birliği, Yakacık Ayazma’da bir kahvaltıda buluştu,, Kısa adı (KASK) olan birliğin başkanı Nasır Süleymanğlu, yaptığı konuşmada pandemi döneminde bir araya gelemediklerini bu nedenle bir araya gelip İleriye yönelik yapacakları çalışmaları gözden geçireceklerini ifade etti.Süleymanoplu, “Amatör kulüplerin zorlu şartlarda spor için çaba sarf ettiklerini biliyoruz. Spora ve sporcuya gereken önemin verilmesi gerekir. Profesyonel kulüplerin ayakta kalabilmesi için Amatör takımların desteklenmesi gerekir dedi.

Toplantıya, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar, İstanbul Büyükşehir Belediye başkan danışmanı Hasan Uzunyayla, Kartal Belediyesi spor müdürü Arda bey, meclis üyesi Umut Daştan ve Kartal’da yer alan Amatör Spor Kulübü başkanları katıldı.
“KASK’IN YÖNETİM KADROSU ŞU ŞEKİLDE OLUŞAKTA “
Kartal ve çevre Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanlığı Nasır Süleymanoğlu Çavuşoğlu Spor Kulübü Başkanı ,Necdet Alev Kartal Yuvası Başkanı KASK 2.Başkanı M.Karayolları başkanı Durmuş Aksoy KASK 2. başkanı Memiş Dikilitaş Cevizli Anadolu KSK As Başkanı,Vedat Timuroğlu Başarı spor kulübü KASK genel sekreteri, Cevdet Yıldız Elçi spor Başkanı KASK yönetim kurulu üyesi, Tuncer Üneri Kartal anadolu spor kulübü Başkanı Kask yönetim kurulu üyesi.

Toplantıda Spor adına önemli adımlar atılırken sorun ve beklentilerde gözden geçirildi .Buna göre tespit edilen sorunlar şu şekilde ifade edildi.Pandemi döneminde gelirler düşüşü.,Belediye kulüp statülerine göre verdiği desteklerin yeterli gelmediği ve yeterince oyun sahasının bulunmaması gibi acil olan sorunlar masaya yatırıldı .

KARTAL AMATÖR SPOR KULÜPLERİ

24 amatör spor kulüp bulunmakta. Bu kulüplerin yan dallarında da farklı spor kulüpleri yeralmakta.Kulüpler arasında süper amatör liglerde olanlarda bulunmaktadır 13-14 yaş grupları gibi

  1. Lig amatör kulüpleri Yakacık, cevizli gibi 2. Lig voleybol kulüpleri çeşitli kulüplerde bulunmaktadır.

Açılış konuşmasını Başkan Nasır Süleymanğlu, akabinde Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar ve İBB başkan danışmanı Hasan Uzunyayla birer konuşma yaptı.
Toplantıda bir konuşma yapan Kartal belediye Başkan yardımcısı Adem Uça,bundan spor adamlarından her türlü fikir alışverişlerinde bulunacaklarını,Kartal belediye Başkanımız Gökhan Yüksel ve biz yöneticiler olarak spor adına herzaman sizlerin yanında olacağız dedi.

ÖZDEHABER GAZETESİ

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.