OSMAN İÇMELİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Faik İçmeli’nin amcası Osman İçmeli rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Kartal Dernekler Federasyonu Başkanı Faik İçmeli’nin amcası, Osman İçmeli Elazığ’ın hatırı sayılan ve sevilen ailelerindendir.

Cenazesi cevizli merkez camisinden kaldırılan Osman İçmeli’nin sevenleri ve dostları cenaze namazında hazır bulundu. Önemli simaların yer aldığı cenazeye eski bakan ve Milletvekili Mehmet Ağar, önceki İçişleri bakanı Süleyman Soylu, İyi Parti İstanbul Milletvekili ve Büyük Şehir belediye başkan Adayı Buğra Kavuncu, Kartal Kaymakamı Edip Çakıcı, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal AK Parti belediye başkan adayı Mimar Hüseyin Karakaya, Kartal iyi Parti belediye başkan adayı Op. Dr. Altınok Öz, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı ve Büyük Birlik Partisi ilçe başkanı, STK başkaları, dernek başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Ayrıca memleketi Elazığ ve çeşitli illerden iş dünyasının önemli simaları da cenaze töreninde hazır bulundu.

Cevizli Merkez Camisi’nde Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra cenazesi Kartal merkez mezarlığına defnedildi. Mekânı cennet olsun.




