Tuzla Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel düzenlenen Kitap Fuarı’nın 6’ncısı hız kesmeden devam ediyor. 24 Kasım’da Tuzla Marina’da başlayan fuarın 4’üncü gününde gazeteci Zafer Şahin, Hande Fırat ve iletişimci Ferhat Murat, gençlerle bir araya geldi. Sosyal medyanın gençler üzerindeki etkisinin tartışıldığı söyleşiye ilgi yoğundu.
400’den fazla imza günü ve 50’nin üzerinde söyleşinin düzenleneceği 6’ncı Tuzla Belediyesi 100’üncü Yıl Kitap Fuarı’nda birbirinden farklı isimler kitapseverlerle buluşuyor. 4’üncü gününde gazetecilik sektöründe aktif olarak çalışan isimler, gündemi değerlendirip önemli açıklamalarda bulundu. Gençlere tavsiyelerde bulunan gazeteciler, sosyal medya kullanımı ve kitap okuma alışkanlıkları üzerinde önemli açıklamalarda yaptı. Söyleşiye Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da katıldı.
TOPLUM
12 Temmuz 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.