
Üsküdar Belediyesi olarak Türk Yazar ve Ord. Prof. Dr. Ahmet Süheyl Ünver’in adını Nakkaştepe Millet Bahçesi’nde yaşatacağız.
Üsküdarlıların yanı sıra İstanbulluların da en gözde mekânı haline gelen Nakkaştepe Millet Bahçesi’nde Türk Yazar ve Ord. Prof. Dr. Ahmet Süheyl Ünver’in adına bir çiçek bahçesi tasarlayarak açılışını 29 Mayıs tarihinde gerçekleştirdik.
Açılışa başkanımız Hilmi Türkmen’in ev sahipliğinde; TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un eşi Sabriye Şentop, Süheyl Ünver’in kızı Gülbün Mesera ve sanatçı Günseli Kato ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
Ahmet Süheyl Ünver Çiçek Bahçesi, çiçeklere aşk derecesinde düşkünlüğü ve hayranlığı ile bilinen Ord. Prof. Dr. Süheyl Ünver’in, gittiği yerlerde gördüğü çiçeklerin, yaprak ve meyvelerin resmini büyük bir itina ile çizerek kaleme aldığı “Çiçeklername” adlı kitabında yer alan çiçeklerden oluşuyor.
TOPLUM
14 Ocak 2026
1
İKİ MEGAŞEHİR RAYLI SİSTEMLERDE İŞ BİRLİĞİ YAPACAK
9070 kez okundu
2
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kritik tabloyu paylaştı!
8979 kez okundu
3
KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR
6230 kez okundu
4
Yaşam Boyu Öğrenme Kursları 2. Dönem Kayıtları Başladı!
6125 kez okundu
5
DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ KUTLU OLSUN
5711 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.