DOLAR 32,5731 0.28%
EURO 34,7212 -0.09%
ALTIN 2.487,710,14
BITCOIN 20530313,60%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

..
Bakanlıktan İBB’ye metro yanıtı

Bakanlıktan İBB’ye metro yanıtı

ABONE OL
18 Ocak 2022 22:53
Bakanlıktan İBB’ye metro yanıtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü’nden, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metrosu 1 yıla yakındır sadece imza bekliyor’ ifadeleriyle ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, projede bazı belgelerin eksik olduğu belirtildi.

Bakanlıktan İBB'ye metro yanıtı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu’nun, Cumhurbaşkanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan bir yıldır onay beklediği açıklamalarına yanıt verdi.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Beylikdüzü- Sefaköy (İncirli-Sefaköy-TÜYAP) Raylı Sistem Hattı’na ait proje ve dokümanlarının incelenmek üzere İBB tarafından Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü’ne gönderildiği anımsatıldı.

Açıklamada, “Söz konusu hattın projelerinin incelenmesinde Genel Müdürlüğü’müzün onay verebilmesi için zorunlu olan ‘kesin proje’ vasfında proje teslim edilmediği, avan aşamada kalmış doküman sunumu yapılmış, eksikler ise İBB temsilcileriniz ve proje firmanıza bildirilmiştir” denildi.

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.