DOLAR 38,2552 0.34%
EURO 43,8333 0.15%
ALTIN 4.075,240,33
BITCOIN 3208973-0,67%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

..
BEYKOZ’DA SAĞLIKLI GIDA İÇİN HER GÜN DENETİM

BEYKOZ’DA SAĞLIKLI GIDA İÇİN HER GÜN DENETİM

ABONE OL
23 Ağustos 2024 15:45
BEYKOZ’DA SAĞLIKLI GIDA İÇİN HER GÜN DENETİM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beykoz Belediyesi Gıda Denetim Ekibi, sağlıklı ve güvenli gıda için her gün işletmeleri denetliyor, halk sağlığı korunuyor. 

Beykoz Belediyesi’nin titizlikle gerçekleştirdiği gıda denetimlerinde; genel hijyen, ekipman temizliği, etiket denetimi yapılıyor, yasalara uyum ve evrak kontrolleri de sağlanıyor.

Beykoz Belediyesi Gıda Mühendislerinin ve Zabıta Müdürlüğünün, ilçenin tamamında faaliyet gösteren gıda işletmelerine yönelik ortak gerçekleştirdiği denetimlerde, halk sağlığının korunması ve sofralara temiz gıda ulaşması amaçlanıyor.

Hijyen ve Fiyatlar Kontrol Ediliyor

Ürünlerin tazeliğini, kalitesini ve gramajını da kontrol eden ekipler, kurallara uyulması konusunda işletmelere uyarılarda bulunuyor.

Tüketici Sağlığı Beyaz Bayrakla Teminat Altında

Beykoz genelinde insan sağlığına, tüketici haklarına saygı gösteren nitelikli ve temiz işletmelere ‘Beyaz Bayrak’ veriliyor. Uygulamayla ilçede kaliteli hizmet veren işletmelerin arttırılması amaçlanıyor.

📆 22 Ağustos 2024 Perşembe 10:55   ·   💬 0 yorum   ·     ·   Düzenle

Bir yanıt yazın

admin olarak oturum açıldı: . Profilinizi düzenleyinOturumu kapat Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.