Pendik Belediyesi Çanakkale’deki orman yangıyla mücadeleye destek için bölgeye PEAK ekiplerini gönderdi.
Çanakkale’de geçtiğimiz gün başlayan orman yangınıyla mücadeleye Pendik Belediyesi ekipleri de katılıyor. Pendik Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri (PEAK) bu sabah yola çıkarak Çanakkale’ye hareket etti. Ekipler, AFAD koordinasyonuyla yangınla mücadele edecek.

Yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor
Pendik Belediyesi ekipleri bölgede orman yangınıyla mücadele eden “kara ordusu” içinde yer alıyor. Yangına karadan müdahalenin yanı sıra havadan dayangın söndürme uçakları ve geceuçabilenhelikopterle müdahale ediliyor.
TOPLUM
19 Şubat 2026
1
İKİ MEGAŞEHİR RAYLI SİSTEMLERDE İŞ BİRLİĞİ YAPACAK
9085 kez okundu
2
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kritik tabloyu paylaştı!
8995 kez okundu
3
KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR
6248 kez okundu
4
Yaşam Boyu Öğrenme Kursları 2. Dönem Kayıtları Başladı!
6159 kez okundu
5
DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ KUTLU OLSUN
5768 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.