DOLAR 40,1901 0.22%
EURO 47,1146 0.08%
ALTIN 4.312,780,91
BITCOIN 4718280-0,27%
İstanbul
30°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

..
ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ ENGELSİZ SEVGİ FESTİVALİ İLE TOPLUMSAL DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİRDİ
  • Özde Haber
  • Gündem
  • ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ ENGELSİZ SEVGİ FESTİVALİ İLE TOPLUMSAL DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİRDİ

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ ENGELSİZ SEVGİ FESTİVALİ İLE TOPLUMSAL DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİRDİ

ABONE OL
15 Mayıs 2024 15:52
ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ ENGELSİZ SEVGİ FESTİVALİ İLE TOPLUMSAL DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİRDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çekmeköy Belediyesi, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında “Engelsiz Sevgi Festivali” düzenledi. Renkli görüntülere sahne olan festivalde özel gereksinimli bireyler ve aileleri gönüllerince eğlendi. Başkan Çerkez’in de festivalde aileleri yalnız bırakmadı.

10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında Çekmeköy Belediyesi, ilçede engelsiz yaşam hizmeti alan bireyler ve ailelerinin katılımıyla “Engelsiz Sevgi Festivali” düzenledi. Reşadiye Mesire Alanı’nda Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in ev sahipliğinde düzenlenen festivalde özel bireyler ve aileleri gönüllerince eğlendi.

Festivalde sahne alan pop sanatçısı Ferat Şimşek, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile alanda bulunan vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. Ayrıca festivalde türkücü Yağız Kaya’da konuk sanatçı olarak sahne aldı.

Renkli anlara sahne olan programda vatandaşlara; patlamış mısır, pamuk şeker, Osmanlı macunu ve köfte ekmek ikram edildi. Çocuklar, yüz boyama ve sosis balon yapım atölyeleri ile keyifli anlar yaşadı.

Başkan Çerkez, festivalde ailelerin masalarını tek tek ziyaret ederek sohbet etti.

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.