DOLAR 32,6573 0.43%
EURO 34,9303 0.23%
ALTIN 2.498,710,59
BITCOIN 20272680,55%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

..
“CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI SOSYAL İŞLER KOMİSYONU KAHVALTI PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ”   
  • Özde Haber
  • Manşet
  • “CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI SOSYAL İŞLER KOMİSYONU KAHVALTI PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ”  

“CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI SOSYAL İŞLER KOMİSYONU KAHVALTI PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ”  

ABONE OL
12 Aralık 2019 21:53
“CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI SOSYAL İŞLER KOMİSYONU KAHVALTI PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ”   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“MUTLU YUVA MUTLU YAŞAM “

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi’nin öncülüğünde başlatılan ,”MUTLU YUVA MUTLU YAŞAM “projesinin yeni dönem öncesinde dalında Uzman ve başarılı psikolog ve terapi uzmanları Vesta Restaurantta kahvaltı programında biraraya geldi.

“MUAMMER ÇELEBİ,YÜREKLERE DOKUNDUNUZ”

Kahvaltı programında Uzman psikolog,Aile danışmanı,Pedagog,Sosyolog,Engelli çocuk terapisti ve yetişkin psikolog gönüllü danışmanlar ile bir araya gelen, CHP Kartal ilçe Başkanı Muammer Çelebi kısa bir konuşma yaptı.

Çelebi,Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz, Kartal İlçe Başkanlığı Sosyal işler komisyonu olarak başlattığımız proje Toplum olarak herkesimde hayata geçirilmesi gereken projedir.
Herzaman psikolog, aile danışmanı ,terapi Uzmanından yardım almaktan çekiniriz.

Aslında normal olan yaşanılan ekonomik,iş sitresi ,aile ve çocuklarıyla olan sorunlarının en yetkili mecrası sizlersiniz.

İşte bu nedenle sizler dalında Uzmanlar, gönüllü olarak yaptığınız ve toplumun kanayan yarası haline gelmiş olan şiddet toplumunu en aza indiren en büyük etkenlersiniz.

Kartal İlçe Başkanlığımıza başvuran vatandaşlarımız ne kadar mutlu ve huzurlu ayrılıyorsa bizler de onların mutluluklarına şahit olduğumuz için bir okadar mutlu oluyoruz .

Keşke elimizden daha fazlası gelebilse ,keşke daha fazla yüreklere dokunabilsek .

Ben her birinize çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız, iyiki bu yüreklere dokundunuz.Yeni dönemde tekrar bir arada olmak dileğiyle,Sosyal İşler Komisyonuma’da çok teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Programa, CHP Kartal ilçe Başkanı Muammer Çelebi’nin yanısıra ,CHP Kartal İlçe Başkan yardımcısı,Kartal İlçe Sosyal işler komisyonu Başkanı Ismet Ak,CHP Kartal ilçe Başkan asistanı Mehtap Erdoğdu,CHP Kartal ilçe Sosyal işler komisyonu Üyelerinden Sinan Aydoğdu,Özcan Karadaş, Nuray Yılmaz, Ümit Kılıçlıoğlu, (Psikolog yetişkin piskoterapisti)İpek Türkoğlu , (Uzman psikolog)
Suna Daylan,(Sosyolog aile Danışmanı)(Serap Çebi,(Sosyolog aile danışmanı)Banu Bingöl,(Pedagok engelli çocuk pedagogu) Dalında Uzman psikologlar katıldı.
HABER FOTO NURAY YILMAZ

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.