DOLAR 38,4292 0.2%
EURO 43,8350 -0.02%
ALTIN
BITCOIN %
İstanbul
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

..
ÇYDD Kartal Şubesi Kahvaltı Programında Buluştu “   

ÇYDD Kartal Şubesi Kahvaltı Programında Buluştu “  

ABONE OL
13 Şubat 2020 23:40
ÇYDD Kartal Şubesi Kahvaltı Programında Buluştu “   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD) Kartal şubesi düzenlediği birlik ve dayanışma kahvaltısında, dernek üyelerini, gönüllülerini ve derneğe destek verenleri buluşturdu. Katılım yoğundu.

ÇYDD’nin Kartalda bulunan Közkanat Restaurantaki kahvaltısına ÇYDD Kartal Şube Başkanı Türkan Türker Yılmaz Özemre , yönetim kurulu üyeleri , dernek üyeleri, gönüllüleri, derneğe destek verenlerle, burs alan öğrenciler ile vatandaşlar katıldı. Kahvaltının açılışında konuşan ÇYDD Kartal Şube Başkanı Türkan Türker Yılmaz Özemre, Kartal şubesinin 107 öğrenciye eğitim burs verdiğini belirterek, “ Derneğimiz 1989 yılında Rahmetli Genel Başkanımız Prof. Dr. Türkan Saylan tarafından kurulmuş olup, Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş toplumu oluşmak amacındadır. Ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkması hedefindedir ifadelerine yer verdi.

Hoşça sohbet eşliğinde geçen kahvaltı programı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu..

HABER FOTO:NURAY YILMAZ

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.