DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2073557-2,30%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

.
..
“Demokrat Parti İstanbul Yeniden E.Eray Arda dedi.”   

“Demokrat Parti İstanbul Yeniden E.Eray Arda dedi.”  

ABONE OL
15 Aralık 2019 22:08
“Demokrat Parti İstanbul Yeniden E.Eray Arda dedi.”   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı yeniden Ekrem Eray Arda oldu

Tek aday olarak seçime giren Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda yeniden başkanlığa seçildi.

Demokrat Parti Genel Başkan Gültekin Uysal’ın katılımıyla yapılan 3. Olağanüstü İstanbul İl Kongresi’nde tek aday olarak seçime giren DP İl Başkanı Ekrem Eray Arda yeniden başkanlığa seçildi.

Demokrat Parti’nin İstanbul İl Kongresi, Beşiktaş’ta bulunan Süleyman Seba Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

COŞKU BÜYÜK OLDU
İstanbul’un bütün ilçelerinden yoğun katılımın yaşandığı kongrede, tek aday olarak seçime giren mevcut Başkan Ekrem Eray Arda, oy kullanan 217 delegenin 199 geçerli oyuyla yeniden DP İl Başkanı seçildi.

PARTİMİZİ GELECEĞE GENÇLERLE TAŞIYACAĞIZ
Kongrede bir konuşma da gerçekleştiren Arda, partilerinin gençlik teşkilatında yaptıkları çalışmalarla partilerini geleceğe taşıyacaklarını belirten ARDA sözlerine şöyle devam etti” Biz siyasette dürüstlük arzu ediyoruz. Ve de vaat ediyoruz. Biz siyasette ahlaklılık istiyor ve vaat ediyoruz. İşte bu nedenle Demokrat Parti, milletin partisidir. İşte bu nedenle Demokrat Parti, halkın iktitarına yürümek demektir.”
Konuşmasında İktidar Ve Muhalefetede yüklenen ARDA geleceğin Partisi Demokrat Parti Ülkenin sorunlarının tek çözümüdür, önceki dönemlerde olduğu gibi yine Ülkemizin güzel günlere erişmesi Partimizle olacaktır dedi ve sözlerini noktaladı…

DP İl Başkanı Ekrem Eray Arda, aynı zamanda Çekmeköy Belediyesi’nin Demokrat Partili tek meclis üyesi olarak mecliste yer alıyor.

? 15 Aralık 2019 Pazar 22:04   ·   ? 0 yorum   ·

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.