DOLAR 32,3787 0.18%
EURO 35,0555 -0.16%
ALTIN 2.324,420,23
BITCOIN 2271208-0,55%
İstanbul
17°

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

.
.
..
“Gazipınarlılar Gençliğinden,Eğitime Tam Destek “   

“Gazipınarlılar Gençliğinden,Eğitime Tam Destek “  

ABONE OL
4 Şubat 2020 00:04
“Gazipınarlılar Gençliğinden,Eğitime Tam Destek “   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazipınarlılar gençlik kollarının 3.nü düzenlediği eğitime destek gecesinde, eğitim için bir araya geldiler .

Gazipınarlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gençlik kolları geleneksel hale getirdikleri ve 3.nü düzenledikleri “eğitime destek gecesi”yoğun bir katılımla gerçekleşti.Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde gerçekleşen gece eğitim gönüllüleri ile taçlandı.

HERGÜN ÇOĞALARAK HEDEFLERİMİZİ BÜYÜTÜYORUZ”

Eğitime destek amacıyla düzenlenen gecede konuşan Dernek Başkanı Murat Direk; “Her geçen gün çoğaldığımız, yeni hedefler ve yeni projeler İle yola devam ettiğimiz 3.yılı daha geride bırakarak, sizlerle tekrar bir arada olmanın onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz 2 yıl , sizlere buradan seslenirken, öğrencilerimize burs veriyoruz demiştik. Bu gün, sizlerin destekleri ile burs sağladığımız öğrenci sayımız büyüyerek çoğaldı .Eğitime destek vermek bize gurur ve onur veriyor sizlerin huzurunda gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum “dedi.

“ İLİM ORDULARINI KURMAK HEPİMİZİN ÖNCELİKLİ GÖREVİ VE HEDEFİ OLMALIDIR”

Eğitim gecesine katılan Kartal belediye başkanı Gökhan Yüksel, söz alarak şu ifadelere yer verdi;Değerli misafirler eğitim gönüllüleri Bu akşam burada varlığınızla destek olduğunuz için t teşekkür ediyorum,Gazıpınarlılar gençlik kollarını bu anlamlı geceyi yaptıkları için kutluyorum ,belediye başkanlığını kazandıktan sonra öncelikle yapmış olduğumuz hizmetler eğitime dayalıdır. Kartalda bulunan tüm okulların bakım, boya ve bahçe düzenlemelerini yaptık ve yapmayada devam ediyoruz. Ülkemizde en acı şey eğitim eşitsizliğidir. Anadolu’nun ücra köşesinde eğitim gören bir çocukla, İstanbul’da kolejde eğitim gören bir çocuk aynı sınava tabi tutuluyor. Bu fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırmak için çaba sarf eden Gazipınarlılar dernek yönetimini Huzurlarınızda kutluyorum”konuşmamı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözü ile bitirmek isterim diyerek; “Bir ulusun ordusu ne kadar güçlü olursa olsun, kazandığı zafer ne kadar yüce olursa olsun, bir ulus ilim ordusuna sahip değilse, savaş meydanlarında kazanılmış zaferlerin sonu olacaktır. Bu nedenle bir an önce büyük, mükemmel bir ilim ordusuna sahip olma zorunluluğu vardır. Bunun içindir ki, ilim ordularını kurmak hepimizin öncelikli görevi ve hedefi olmalıdır” şeklinde konuştu.

Gecede Gazipınarlılar gençlik kollarının sergilemiş olduğu tiyatro ve HALK oyunları büyük beğeniyle izlendi.

Eğitime destek için düzenlenen geceye;Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları,CHP Kartal İlçe yömetim kurulu üyeleri, STK Temsilcileri, Kartal mahalle muhtarları ve eğitim gönüllüleri katılarak destek verdiler.

HABER;NURAY YILMAZ

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.