
Güncellenme: 22:29, 26/10/2020HaberlerGündem
Olay, İskenderun ilçe merkezi Pac Meydanı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İskenderun ilçesinde polis ekipleri alınan istihbari bilgiler üzerine bir otomobili takibe aldı.

Otomobilde bulunan 2 teröristle polis ekipleri arasında sıcak çatışma yaşandı.

Çatışma sırasında araçta patlama meydana gelirken, İskenderun İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı hafif yaralandı.

HATAY VALİSİ: BİR TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
Hatay Valisi Rahmi Doğan, güvenlik birimlerinin Payas kontrol noktasında şüphelendiği 2 teröristten birinin takip sonucunda İskenderun’da etkisiz hale getirildiğini ve bu esnada bir patlamanın meydana geldiğini duyurdu.
Vali Doğan, “Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır. Operasyon devam etmektedir” ifadelerini kullandı.


TOPLUM
18 Şubat 2026
1
İKİ MEGAŞEHİR RAYLI SİSTEMLERDE İŞ BİRLİĞİ YAPACAK
9085 kez okundu
2
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kritik tabloyu paylaştı!
8995 kez okundu
3
KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR
6248 kez okundu
4
Yaşam Boyu Öğrenme Kursları 2. Dönem Kayıtları Başladı!
6158 kez okundu
5
DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ KUTLU OLSUN
5767 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.