Kadıköy Belediyesi’nin 2016 yılında hayata geçirdiği Kadıköy Bostanları’nda kış dönemi kayıtları başladı. Kayıtlar, 11 Ekim Cuma gününe kadar devam edecek.

Yaz ve kış dönemi olmak üzere yaklaşık 600 kişinin yararlandığı Kadıköy Bostanları’nda kış dönemi başlıyor. Kadıköy Belediyesi’nin Kadıköylülerin doğrudan sağlıklı ve temiz gıdaya ulaşması için hayata geçirdiği bostanlar projesi şuan dört mahallede hizmet vermeye devam ediyor. Fenerbahçe, Acıbadem, Moda ve Göztepe mahallelerinde bulunan bostanlar her yıl iki sezon Kadıköylülere hizmet veriyor.
Son Başvuru Tarihi 11 Ekim
Geçtiğimiz haftalarda yaz sezonunun sona erdiği bostanlarda kış sezonu için hazırlıklar tamamlandı. Bostanlarda ekim yapmak isteyen Kadıköylüler 11 Ekim’e kadar https://bostan.kadikoy.bel.tr/ adresi üzerinden başvuru yapabilecek. Bostanların yeni kullanıcıları her sene olduğu gibi bu sene de noter huzurunda yapılacak olan kura ile belirlenecek. Kura sonucunda 4 bostanda 300 kişi Kadıköy Bostanları’nı kullanmaya başlayacak.
TOPLUM
14 Ocak 2026
1
İKİ MEGAŞEHİR RAYLI SİSTEMLERDE İŞ BİRLİĞİ YAPACAK
9071 kez okundu
2
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kritik tabloyu paylaştı!
8979 kez okundu
3
KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR
6231 kez okundu
4
Yaşam Boyu Öğrenme Kursları 2. Dönem Kayıtları Başladı!
6125 kez okundu
5
DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ KUTLU OLSUN
5711 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.