DOLAR 32,3232 0.22%
EURO 35,0972 -0.15%
ALTIN 2.280,540,15
BITCOIN 22887881,74%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

.
.
..
Kartal Belediyesi, Soğanlık’a Yeni Bir Park Kazandırıyor   

Kartal Belediyesi, Soğanlık’a Yeni Bir Park Kazandırıyor  

ABONE OL
10 Şubat 2020 21:54
Kartal Belediyesi, Soğanlık’a Yeni Bir Park Kazandırıyor   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kartal Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalarla Kartal’a yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Başkan Gökhan Yüksel’in vizyonuyla Kartal’a nefes aldıracak yeni yeşil alanlar oluşturmaya devam eden Kartal Belediyesi, Soğanlık Orta Mahalle’de yapımı devam eden Fatih Boylan Parkı’nı hizmete açmaya hazırlanıyor.

Çalışmalar devam ederken Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, son aşamaya gelen Fatih Boylan Parkı’nı ziyaret ederek düzenlemeleri yerinde inceledi. Soğanlık Orta Mahalle Muhtarı Salim Coşar da incelemeler sırasında Başkan Yüksel’e eşlik etti.

Toplam 4.666 m2 alana sahip Fatih Boylan Parkı’nda 2.696 m2 sert zemin ve 1.970 m2 yeşil alan bulunuyor. Park bünyesinde kadın emeğini değerlendirme atölyeleri, Kartal Cafe, spor aletleri, oturma yerleri ve çocuk oyun grubu yer alacak.

Amaçlarının daha yaşanabilir bir kent oluşturmak olduğunu söyleyen Başkan Gökhan Yüksel, “Fatih Boylan Parkı’mızı, bölgede yaşayan komşularımız için huzur içinde gidebilecekleri, yürüyüş yapabilecekleri, çocuklarımızın gönül rahatlığıyla eğlenebileceği, kafeteryası ile çayını yudumlayabileceği, şehir stresinden uzak güzide bir park olarak planladık. Ayrıca kadın emeğini değerlendirme atölyeleri ile beraber kadınların sosyal ve ekonomik olarak güçlenmesini destekleyeceğiz. Kartal’ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için ciddi bir gayret içindeyiz. Bu anlamda, insana dokunabilecek projeler üretmeye devam edeceğiz. ” dedi.

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.