Kartal Kent Konseyi siyasi partilere anlamlı bir ziyarette bulundu. Kent Konseyi Başkanı Av. Türkan Kurtulmaz Öztürk, Kent konseyi Genel sekreteri Nihat Ceylan ve yürütme kurulu üyeleri Kartal Ak Parti ilçe başkanı Haydar Göksu’yu makamında ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında Başkan Kurtulmaz Öztürk, kent konseyi çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kent konseyinin siyaset üstü olduğunu, bileşenleri arasında her meslekten STK’ların bulunduğunu, amaçlarının daha yaşanılır bir kent için projeler üretmek olduğunu belirtti.
Bunun üzerine Ak Parti ilçe başkanı Haydar Göksoy, ziyaretten memnuniyetini belirterek kentimiz için ne tür çalışmalara ihtiyaç duyulursa yanında olacaklarını belirtti.
Ziyaret olumlu bir havada, fotoğraf çekimi ile son buldu.
TOPLUM
24 Mayıs 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.