DOLAR 38,0184 0.48%
EURO 41,3479 0.2%
ALTIN 3.700,890,04
BITCOIN 3190942-2,16%
İstanbul

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

..
Tuzla’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Törenleri Düzenlendi

Tuzla’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Törenleri Düzenlendi

ABONE OL
30 Ekim 2020 14:17
Tuzla’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Törenleri Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tuzla’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Törenleri Düzenlendi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’üncü yıldönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Tuzla’da da coşkuyla kutlandı. 28 Ekim tarihinde sahil tören alanında Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başlayan kutlamalar bugün de Tuzla Kaymakamlığı önünde düzenlenen tören ile devam etti.

Tuzla’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 28 Ekim’de Tuzla sahil tören alanında Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Törene Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Piyade Okulu Komutanı Tuğgeneral Aydın Cihan Uzun, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında düzenlenen törende, kurumları temsilen anıta çelenk sunumu gerçekleştirildi. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından son buldu.

KAYMAKAMLIK ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ

Tuzla’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Kaymakamlık Binası önünde düzenlenen tören ile devam etti. Düzenlenen törene Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Piyade Okulu Komutanı Tuğgeneral Aydın Cihan Uzun, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile birlikte sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Askeri ve Mülki Erkan temsilcileri katıldı. Törende Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Piyade Okulu Komutanı Tuğgeneral Aydın Cihan Uzun ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için tebrikleri kabul ettiler.

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.