DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.490,560,26
BITCOIN 20728290,40%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

..

VARLIKLARI ARMAĞAN OLAN ANNELERLE

ABONE OL
9 Mayıs 2020 21:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün anneler günü. Televizyonda, gazetelerde, internette, sokaklarda herkesin haftalardır söz ettiği gün. Gelin o zaman birde benim dediklerime kulak verin.

Anne olmak daha doğrusu anne olabilmek çok kutsaldır. Her anne çocuk sahibi olabilir ama herkes ‘ANNE’ olamaz. Bunun örneklerini haberlerde yeteri kadar duyuyoruz. “Katil anne, çocuğunu aç bırakıp öldürdü!” “ Zalim anne, bebeğini çöp konteynere atıp gitti.” Daha neler neler.

Gerçekten anne olabilmek çok zor ve birçok sorumluluk ister. Aslında bir ailede bütün yük anneler çeker. Yemek, temizlik, alışveriş, iş, güç her şey. Ama bir annenin en büyük sorumluluğu çocuğunun eğitimidir. Çünkü çocuklar ilk olarak anneyi örnek alır. Anne onlar için bir rolmodeldir. Anne sırdaştır, arkadaştır, candır. Asla unutulmayacak ve unutulmaması gerekilen bir varlıktır.

Annelerin değerini sadece bir güne sığdırmayalım. Ve bırakın annesi olmayanları daha fazla yaralamayalım.

Öncelikle anne kelimesini hak eden ve bütün melek annelerin anneler gününü kutluyorum. Bu dünyadan göçüp giden annelere de Allah’tan rahmet diliyorum. Umarım arkalarından dua edecek ve onları hep anacak kadar hayırlı evlatlar yetiştirmişlerdir.

VARLIKLARI ARMAĞAN ANNELERİMİZE

 

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.