DOLAR 32,5652 0.25%
EURO 34,8024 0.1%
ALTIN 2.492,030,32
BITCOIN 20629483,52%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

..
ADD Kartal’dan Duygulandıran Üye Katılım Töreni

ADD Kartal’dan Duygulandıran Üye Katılım Töreni

ABONE OL
28 Kasım 2022 11:38
ADD Kartal’dan Duygulandıran Üye Katılım Töreni
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atatürkçü Düşünce Şubesi Kartal Şubesi’nin gerçekleştirdiği yeni üyelerin rozet katma töreninde duygusal anlar yaşandı.

Kısa bir süre önce hayatını kaybeden şube Başkanı Kemal Aslan’ın hayatından kesitlerin anlatıldığı üye katılım törenine katılanlar duygulu anlar yaşadı. Kemal Aslan’ın hayatından kesitlerin sunulduğu sinevizyon gösterisi sırasında katılımcılardan bazıları gözyaşlarını tutamadı.

 

Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Kartal belediye Başkan Yardımcılarından Adem Uçar, Cengiz Türkmen, Emekli Amiral Türker Ertürk, Yazar Elfin Tataroğlu, CHP Kartal Genel Sekreteri Mert Polat, Kadın Kolları Başkanı Birgül Karababa ve CHP’li yöneticiler, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuklu ve yönetim kurulu üyeleri, Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar, Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanı Eray Ekim, Kartal Gazeteciler Dernek Başkanı Selim Akdoğan, Kartal Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.