DOLAR 32,4957 0.13%
EURO 34,7824 0.14%
ALTIN 2.488,921,10
BITCOIN 2015269-0,33%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

..
İYİ Parti Kartal’da İbrahim Yıldırım Ateş Dönemi

İYİ Parti Kartal’da İbrahim Yıldırım Ateş Dönemi

ABONE OL
28 Kasım 2022 11:42
İYİ Parti Kartal’da İbrahim Yıldırım Ateş Dönemi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı için yarışın galibi İbrahim Yıldırım Ateş oldu. Zaman zaman gerginliklerin de yaşandığı kongrede 251 delegenin oyunu alan İbrahim Yıldırım Ateş yeni ilçe başkanı olarak seçildi.

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı için bugün delegeler sandık başına gitti. Hasan Doğan Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen kongre divan kurulunun seçimiyle başladı. Divan seçiminin ardından faaliyet raporu okundu.

Faaliyet raporunun okunmasının ardından bir konuşma gerçekleştirilen İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuklu; “Atamızın bize emanet ettiği vatanı daha ileriye götürmek için hiç durmadan gece gündüz çalışacağız. Kartal ilçe başkanlığını bırakmama rağmen bundan sonrada beraber güzel işler yapacağız. Ben dün olduğu gibi bundan sonrada İYİ Parti’ye hizmet etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Daha sonra başkan adaylarından İbrahim Yıldırım Ateş yaptığı konuşmada ileriye yönelik projelerini anlattı. Ateş yaptığı konuşmada; “Biz bütün dava arkadaşlarımızı çalışmalarımızın içine katacağız. Herkesi kucaklayacağız. Biz dava arkadaşlarımıza karşı kazanılmış yarışları zafer olarak adlandıramayız. Bizim tek hedefimiz AK Parti iktidarını bu ülkeden gönderip, İYİ Parti’yi iktidar yapmak genel başkanımızı da başbakan yapmaktır. Biz genel başkanımızın mücadelesini Kartal’da en iyi şekilde anlatmak istiyoruz. Kartal iyi olacak, Türkiye iyi olacak” ifadelerini kullandı.

Son olarak söz alan başkan adaylarından Eren Soylu ise yaptığı konuşmada; “Kartal’da ki seçim sıradan bir seçim değildir. Bu seçim delegelerin vicdanının sandığa yansıdığı bir seçimdir. Bu seçim liderimiz Meral Akşener’in geçmişte ona yapılanın bir daha yaşanmayacağı ve sandığa gömüleceği bir seçimdir. Bu seçim Kartal’ın geleceğinin belirleneceği bir seçimdir” dedi.

Konuşmaların gerçekleştirilmesinin ardından delegelerin oy kullanma işlemine geçildi. Oy kullanma işleminin sonlandırılmasının ardından açılan sandıklardan 251 oy alan İbrahim Yıldırım Ateş İYİ Parti Kartal İlçe Teşkilatı’nın yeni başkanı oldu. Diğer başkan adayı Eren Soylu ise 110 delegenin oyunu aldı.

Sonuçların açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yapan seçimin galibi İbrahim Yıldırım Ateş; “Biz dava arkadaşlarımıza karşı kazanılmış yarışları zafer olarak adlandırmıyoruz. Güzel bir süreç geçirdik. Ama önümüzde çok daha güzel bir süreç var. Bugün bu salonda bize rakip olan ama yarın dava arkadaşımız olan arkadaşlarımızla beraber tek hedefimiz var. Oda iktidar olmak. Kartal’ın kutlu geleceğinin başlangıç günü hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Sonuçların açıklanmasının ardından İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuklu adaylardan Ateş ve Soylu’nun ellerini havaya kaldırarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kongreyi Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar, Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanı Eray Ekim, CHP Kartal İlçe Örgütü Sekreteri Mert Polat, Kartal Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Umut Daştan’ta izlediler.

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.