DOLAR 32,3142 0.18%
EURO 35,0805 -0.18%
ALTIN 2.277,330,01
BITCOIN 22753680,98%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

.
.
..
Eski meclis üyesi belediye meclisinde anıldı

Eski meclis üyesi belediye meclisinde anıldı

ABONE OL
7 Ekim 2019 22:17
Eski meclis üyesi belediye meclisinde anıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maltepe Belediye Meclisi’nin ilk oturumunda, bir süre önce kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden meclis eski üyesi Erdoğan Camekan anıldı.

Maltepe Belediyesi’nin ekim ayı meclisinin ilk oturumu, Belediye Başkanı Ali Kılıç başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis çalışmalarının verimli geçmesi temennisinde bulunarak oturumu açan Kılıç, gündeme ilişkin bir konuşma gerçekleştirdi. Kılıç konuşmasında, geçtiğimiz günlerde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden meclis eski üyesi Erdoğan Camekan’ı anarak, ailesine başsağlığı diledi. Konuşmasında belediyenin son 2 ayda gerçekleştirdiği etkinliklerden de söz eden Kılıç, ilçede bu yıl 3. düzenlenen Uluslararası Diyalog Konferansı’nda alınan kararlara ve göçmen sorununa işaret etti.

MALTEPE’YE 2 KARDEŞ DAHA

Kılıç’ın konuşması sonrası soru önergelerinin de verilmesinin ardından, 11 maddelik gündemin görüşülmesine geçildi. Komisyonlara sevk edilen teklifler arasında, Artvin’in Borçka ve Kırklareli’nin İğneada belediyeleri ile kardeş belediye olunması da yer aldı. Bağlarbaşı Gülsuyu Sokak’ta bulunan Gülyolu Parkı’na, bir süre önce vefat eden gazeteci Ahmet Tükek’in adının verilmesi ile ilgili dosya da ilgili komisyona gönderildi.

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.